KROY-Wiki
Etätyöskentely 17.2.-26.4.2010

SM-työkalun, -palvelun tai -yhteisön nimi?
Mitä kivirakentamisen osaamista (oppisisältöjä) kyseisen SM-työkalun, -palvelun tai -yhteisön avulla voitaisiin oppia / opettaa?
Facebook
????
Twitter
???
Sosiaalinen media oppimisen tukena -kirja, wikispaces ympäristö ja google-docs / Hannu Kuusela
Kirjan avulla voidaan oppia ja opettaa sosiaalisen median peruskäyttötaidot niin, että esim. wikispaces ja google-docs -ympäristöjen (lisättynä youtubella jne.) avulla opiskelu onnistuu sosiaalisen median menetelmin. Oulussa tarvittaessa tutustutaan videoihin aiheista. Lapissa toteutettu matkailualan wiki ja siihen liittyvään opiskelijoiden yhteinen blogi.
Google sites/ Aki Hankilanoja
Sivut voisivat toimia materaali pankkina tai wikimäisenä oppimisalustana. Sivujen välityksellä voitaisiin järjestää esim. Materiaalioppi ja geologia tms. opintokokonaisuus verkko opintona.
...

Hannu Kuusela
Linkki wikiopasvideoihin ja google-docs -videoihin.


Pasi Räty
Laitan tähän yhden hyväksi havaitsemani Wikin linkin.

http://pbworks.com/

Tätä ympäristöä olen itse tässä talven mittaan hyödyntänyt mm. ryhmätyöskentelyyn sekä oman suunnitteluprojektin muistiinpano/tietolähdelinkki yms. ympäristönä. On ilmainen yksilö-/opetuskäytössä ja sujuva käyttää. Lisäksi jos tarvii tehdä oppilastunnukset, ne tulee tuolta todella vaivattomasti, kerrot vaan montako tunnusta ja ympäristö laatii valmiit salasanalistat :-)

Suosittelen !!